Aanmelden nieuwsbrief

Rituelen

Huwelijksrituelen, dooprituelen, begrafenisrituelen, op tal van momenten kunt u een ritueel houden. Een ritueel is om een daad te bekrachtigen en er diepgang aan geven. Bijvoorbeeld na een scheiding kunt u een scheidingsritueel houden. Samen geeft Janny Pronk vorm aan belangrijke gebeurtenissen in uw leven.

Huwelijksritueel
Als we een huwelijk voorbereiden zijn we vaak bezig met allerlei zakelijke beslommeringen. Maar een huwelijk is vooral het samen zijn met de ander. De wens uiten: ik wil met jou mijn leven delen.

Het huwelijk is een grote verandering in het leven. Dat mag u vieren met een ritueel. Veel mensen hebben geen behoefte om in een kerk elkaar het jawoord te geven. Alleen het stadhuis is ook wel een beetje kaal. Dan kunt u er ook voor kiezen om op een mooie locatie elkaar het jawoord te geven met de symbolen die bij een huwelijk passen. U kunt daar zelf vorm aan geven.

Een ritueel schept verbondenheid. Rituelen geven diepte aan ons bestaan. Dat zijn wij vergeten. Als priesteres weet Janny Pronk hoe belangrijk het is om rituelen in ere te stellen, omdat het ons met elkaar verbindt. Rituelen kunnen overal plaats vinden. Een bijzondere locatie is Op Hodenpijl, een centrum voor creativiteit, ontspanning en welzijn. Een prachtige plek om een huwelijksritueel te sluiten. Na afloop is er gelegenheid om iets te eten of drinken in De Herdershof.