Aanmelden nieuwsbrief

Leven in het nu = De draak in de ogen kijken

Door de draak te overwinnen en de kracht van uzelf te zien, leert u het leven eren en het goddelijke herkennen. In de koestering van Godin Isis (dit is de moedergodin, liefdevolle zachtheid) vindt u de moed om pijn te transformeren samen met de Metatron krachten (grote lichtkracht, goddelijk zijn).

De drakenenergie herinnert ons eraan, dat wij onze vrouwelijk en mannelijke energie met elkaar mogen verbinden. Dus dat wij een eenheid worden. Aan alle kanten worden wij herinnerd aan onze graal, ons diepste weten.

Leven in het nu is: erop vertrouwen, dat wij zelf het beste weten wat goed is voor ons en gebruik te maken van de hulp die aanwezig is. Wat er nu in de wereld gaande is, is dat we heel veel aanbod krijgen om wakker te worden. Leven in het nu, betekent de diepte in gaan, de draak ontmoeten, daarmee aan de slag gaan en in het licht brengen. Dan vindt de transformatie plaats. Geef uzelf de tijd en de ruimte om te onderzoeken met een manier die bij u past. En u vindt vanzelf de mensen die daarbij behulpzaam kunnen zijn.