Aanmelden nieuwsbrief

8-Daagse reis naar La Vie Tara, Frankrijk
Terug naar reizen-pagina

Datum reis: 3 t/m 10 augustus 2019
Voor het aanmeldingsformulier: klik hier
Voor een foto-impressie: klik hier

Van Gesloten Leven naar Open Bestaan, een spirituele reis naar en in La Vie Tara, in de Franse Ardèche.

Al vele jaren organiseren Janny Pronk (therapie, workshops en coaching) en Peter Toonen (kenner Mayakalenders, verteller, workshops en coaching) iedere zomer samen een reis naar La Vie Tara in de Franse Ardèche. La Vie Tara is een oud voormalig klooster met een prachtige interne kapel. Het is een mooie plek op een heuvel bij het dorp Lalouvesc, waar je helemaal tot rust en tot jezelf te komen. Lalouvesc is al eeuwenlang een bedevaartsoord, maar als zodanig bij de meeste mensen onbekend. De plek heeft een mooie spirituele energie met een aantal interessante krachtplekken in de buurt die we uiteraard zullen bezoeken. Zo zullen we na een wandeltocht een waterval bereiken om daar de reinigende kracht van het water te ervaren en de afgelegen kerk van de Zwarte Madonna op een duizenden jarenoude krachtplek. De stilte en de kracht van de omliggende natuur zullen je helpen om tot werkelijk innerlijke verandering te komen.

La Vie Tara is ook een plek van gezelligheid, ontmoetingen, goeie gesprekken bij een kampvuur en heerlijk eten en drinken. En ja: er is wifi, tv, een filmzaaltje en alle andere moderne gemakken, en we gaan ook een ochtend naar de locale markt in het oude stadje Lamastre. 

Thema zal dit jaar zijn: jouw persoonlijke transformatie. Hoe volg je je zielenpad op deze planeet van grote veranderingen en eindeloze (on)mogelijkheden? “Je wordt niet verlicht door je allerlei beelden van licht voor te stellen, maar door je bewust te worden van de eigen innerlijke duisternis,” zei de beroemde psycholoog Carl Gustav Jung ooit. Wat wil jij aan het licht brengen?

La Vie Tara
Een prachtige buitenverblijf in het groene hart van de Franse Ardeche. La Vie Tara ligt in een bebost gebied, op een hoogte van 1080 meter met uitzicht op het pelgrimsdorpje Lalouvesc, vertrekpunt van schitterende wandelroutes in de omtrek. Je wordt als vanzelf aangetrokken door de sfeer van rust, stilte en ruimte, maar dat is niet het enige. La Vie Tara is ook een plek van uitwisseling en gezamenlijk geniet en van heerlijk bereide maaltijden en van de natuur.
Meer weten? Kijk op www.lavietara.nl

Peter Toonen
Peter, coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders, wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen. Hij geeft leiding de Energetisch Coach opleiding, momenteel bij MecSpirit te Baarn.In 2003 won hij de Frontier Award. Via landelijke media werd hij bekend als 2012 deskundige. Zijn motto: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.
Peter zijn websites:  www.natuurlijketijdblog.wordpress.com  

Janny Pronk
Jannny, therapeut, coach, schrijfster van o.a. dertien inzichten om tot verandering te komen, en andere artikelen. Ze geeft o.a. Vrouwenopleidingen om in negen maan(d)en tot werkelijke gedragsveranderingen te komen. Ze neem mensen mee op reis naar o.a. Egypte, Jordanië en Frankrijk om tot inzicht te komen en bewust te worden in deze TIJD.
Janny haar website: www.jannypronk.nl

Prijs: € 975,-

Inclusief: 
- 8-daagse begeleiding door Janny Pronk en Peter Toonen
- 7 nachten in La Vie Tara in een 2 p.p.-kamer op basis van vol pension (driemaal daags eten/drinken). Voor een 1-persoonskamer geldt geen toeslag.
- Reserveringskosten

Exclusief: 
- Vervoer 
- Drankjes en zakgeld 
- Reis- en annuleringsverzekering (indien gewenst, zelf regelen)

Vervoer
Per reis wordt er gekeken of er interesse is om met elkaar een busje te huren. Je kunt met eigen vervoer gaan of gebruik maken van de Thalys. De treintickets voor de Thalys kunnen vanaf 3 maanden voor vertrek worden gekocht via NS HiSpeed. Op treinstation Valence kun je worden opgehaald door het personeel van La Vie Tara.

Aanmelden
Je kan je aanmelden bij Janny Pronk.

Al vele jaren organiseren Janny Pronk (therapie, workshops en coaching) en Peter Toonen (kenner Maya

kalenders, verteller, workshops en coaching) iedere zomer samen een reis naar La Vie Tara in de Franse Ardèche.

 

La Vie Tara is een oud voormalig klooster met een prachtige interne kapel. Het is een mooie plek op een

heuvel bij het dorp Lalouvesc, waar je helemaal tot rust en tot jezelf te komen. Lalouvesc is al eeuwenlang een bedevaartsoord, maar als zodanig bij de meeste mensen onbekend. De plek heeft een mooie spirituele

energie met een aantal interessante krachtplekken in de buurt die we uiteraard zullen bezoeken.

Zo zullen we na een wandeltocht een waterval bereiken om daar de reinigende kracht van het water te

ervaren en de afgelegen kerk van de Zwarte Madonna op een duizenden jarenoude krachtplek.

De stilte en de kracht van de omliggende natuur zullen je helpen om tot werkelijk innerlijke verandering te

komen.
La Vie Tara is ook een plek van gezelligheid, ontmoetingen, goeie gesprekken bij een kampvuur en heerlijk

eten en drinken. En ja: er is wifi, tv, een filmzaaltje en alle andere moderne gemakken, en we gaan ook een ochtend naar de locale markt in het oude stadje Lamastre.

 

Thema zal dit jaar zijn: jouw persoonlijke transformatie. Hoe volg je je zielenpad op deze planeet van grote veranderingen en eindeloze (on)mogelijkheden? “Je wordt niet verlicht door je allerlei beelden van licht voor te stellen, maar door je bewust te worden van de eigen innerlijke duisternis,” zei de beroemde psycholoog Carl Gustav Jung ooit. Wat wil jij aan het licht brengen?