Aanmelden nieuwsbrief

Kijk de draak in de ogen!

Janny

We spuwen bijna vuur van alle drukte. Druk, druk, druk, geen tijd. Geen tijd om onszelf waar te nemen. Logisch dat we vaak niet gelukkig zijn. Geen tijd voor jezelf kan grote gevolgen hebben. Leeft u of overleeft u? Durft u uw eigen draak te ontmoeten?

Na een drukke loopbaan in mijn hotel - een periode van hard werken en weinig tijd - is het in 1995 tijd om naar mijzelf te kijken. Een zoektocht die meer dan de moeite waard is. Daardoor ben ik nu in staat om een ander een spiegel voor te houden en samen te kijken wat voor hem of haar de beste weg is om te veranderen.

Toen ik meer tijd voor mezelf nam ben ik begonnen met een zelfonderzoek, een zoektocht om weer te leren voelen. Maar weet, dat het brein ook verantwoordelijk is voor ons gedrag. De studie Bad Cluster Elimination leerde mij over gekoppeld gedrag: oude pijn uit het verleden die in het heden weer terugkomt. Tijdens de Sivas opleiding leerde ik westerse, Chinese en Indiase geneeskunde combineren. Daarna ben ik ingewijd tot Priesteres. Als Priesteres help ik u bij uzelf te brengen. Ik stem me af op uw energie en met alle kwaliteiten die ik heb, help ik u in uw eigen kracht te brengen.

De nieuwste methode van hartcoherente techniek gebruik ik, omdat dit een heel aantoonbaar en bruikbaar middel is om de verbinding te maken tussen hoofd en hart.

Sinds 2006 heb ik mijn praktijk geopend op de zolderetage de Pastorie van Op Hodenpijl in Schipluiden. In het voormalig Pastoriehuis zijn diverse artsen en therapeuten gevestigd die als uitgangspunt hebben om een balans te vinden tussen lichaam en geest.

Het is een spirituele weg, die ik met alle liefde loop. En dát is mijn missie.

Janny Pronk