Aanmelden nieuwsbrief

Healing

Voor haar healings maakt Janny Pronk gebruik van oude tradities, zoals trommelhealing, Isiskristal-healing en energetische healing. Welke methode ze ook gebruikt, ze doet dat in nauw overleg met u. En alleen wat u wilt.

De verschillende methoden op een rij:
- Bij de healingmethode volgens de Sivas-methode gaat Janny uit van wat zij voelt en behandelt ze vanuit haar hartenergie.
- Bij drumhealing wordt gebruik gemaakt van een eigengemaakte drum en roept de therapeut alle windrichtingen aan. Met alle energie wordt de healing gegeven.
- Healing met het Isisbergkristal. Dit is een bijzonder krachtige (ascentie)healing. We maken een verbinding vanuit ons hart met dit kristal en vragen om grote transformatie. Dit specifieke kristal is nauw verbonden met de krachten van zowel engelen en lichtmeesters, als ook met het kristallen hart van moeder aarde. De krachten van Metatron (grote lichtkracht, goddelijk zijn) zijn sterk vertegenwoordigd in dit kristal. Het kristal verbindt je opnieuw met je oorsprong. Het opent een nieuw bewustzijn zodat u weer met uzelf in contact kunt treden.

Het zijn vooral de vrouwelijk krachten van Isis (moedergodin, liefdevolle zachtheid, universele liefde en grote vrouwelijk kracht), Metatron (grote lichtkracht, goddelijk zijn) en de drakenenergie die zich duidelijk kunnen manifesteren tijdens een healing. De drakenenergie komt sinds enige tijd op aarde om ons te herinneren aan ons werkelijke zijn. De vrouwen- en mannenenergie mogen zich met elkaar gaan verbinden omdat het onze oorsprong is. Geen dualiteit maar eenheid.

Kijk voor meer informatie bij www.apofyliet.nl.