Meditatielessen en overige activiteiten

Meditatielessen

Oud onbewust gedrag bewust worden. Stap voor stap jezelf trasnformeren d.m.v. meditatie. Meer rust in jezelf vinden, hoe doe je dat?
Je leert door middel van meditatie en ontspanningsoefeningen jezelf waar te nemen. Er worden verschillende technieken behandeld zodat je na verloop van tijd in staat bent om je eigen meditatie samen te stellen. 
Voor wie?
Deze lessen zijn los te volgen en voor ieder toegankelijk. 
Data: zie agenda 
Prijs: € 12,- per les
Woensdagochtend
Tijd: 9.15 tot 10.45 uur 
Woensdagavond 
Tijd: 19.30 tot 21.00 uur 
Prijs: € 12,- per les

Volle maan ritueel
Neem deel aan het Volle maanritueel in de Yurt in de achtertuin van Op Hodenpijl! Het vollemaanritueel is in de Yurt, een tradionele mongoolse tent. Je verzamelt in het restaurant en van daaruit vertrek je onder begeleiding van Janny Pronk naar de Yurt.
In de Yurt start je met een meditatie, daarna ga je naar buiten en beleef je de stilte in het prachtige gebied rond Hoeve Levenslust. Je ervaart de energie van de volle maan!De stilte en de kracht van de maan geeft een tranformatie in ons zijn. Tot slot sluitern we het weer af in de Yort en gaan in stilte vertrekken we weer.

Datum: zie agenda
Prijs: € 15,-

Tijd om in de spiegel te kijken?
Ons leven is een pad vol met veranderingen.
Pijn, geluk, trouwen, scheiden geboorte, dood, rouwen, gezond, ziekte, man, vrouw, kinderen, kleinkinderen, jong , oud, alles wisselt elkaar voortdurend af. Janny leert je hier mee om te gaan en zal je de rust vinden om in balans te komen. Hoe ga jij daarmee om en vind je de rust om in balans te komen en te blijven? Wat NU, hoe verder. Mijn spreuk “ De draak in de ogen kijken” Aanvaarden wat er nu gaande is. Daarna pas, wat nu hoe verder. Kijk in je eigen spiegelbeeld en neem de tijd om zonder oordeel even stil te zijn. Tijdens deze workshop nemen we de tijd en de ruimte om jezelf te spiegelen. Misschien mag ik U deze middag mee nemen naar uw innerlijke zelf.

Datum: zie agenda
Tijd: 14.00-17.00 uur
Prijs: € 49,- incl. koffie/thee

Balans opmaken?
Tijd voor jezelf en de balans opmaken. Het jaar 2017 is voorbij en nu gaan we ons voorbereiden op 2018. Workshop onder leiding van Janny Pronk. 

De maan is de kracht van het zuiverende water. Water dat stilstaat vervuilt. Emoties die niet mogen stromen vervuilen je lichaam en je geest. Laat zijn wat er is en durf in je eigen spiegel te kijken. Nu is de tijd om onszelf te reinigen, oude pijnen en verdriet, frustraties los te laten. Om te reinigen en ruimte te maken voor het nieuwe dat er alweer aankomt. Een schoon en zuiver 2018 begroeten. Je bewust worden van je oude gedachte patronen.Laat het oude los en word je bewust van je ademhaling. Wat adem je in? Adem nu de nieuwe spirit in en ga het leven vieren. Niet morgen maar NU. De kracht van de ademhaling is de echte verandering in je leven.
We sluiten gezamenlijk af in de yurt om het oude te verbranden en het licht van het vuur in ons hart toe telaten. We dansen samen het nieuwe jaar in. Vier het leven.

Wie ik ben? Janny Pronk, die al vanaf de 1 ste dag Op Hodenpijl mensen mag begeleiden op hun levenspad. Het leven is iedere keer aan verandering onderhevig. Elke dag opnieuw komt de Zon op en mogen we weer het daglicht aanschouwen. Belangrijk is dat je ook iedere dag jezelf weer aanschouwt, tijd en ruimte maakt om jezelf die aandacht te geven die je nodig hebt.

Les 1 zorg goed voor jezelf, dan pas kun je er ook voor anderen zijn. Voel je welkom op deze dag.

Graag aanmelden zodra je weet, hier wil ik bij zijn.

Aanmelden: stuur een mailtje naar info@jannypronk.nl 
Datum: woensdag 3 januari 2018
Tijd:11.00 - 17.00 uur
Prijs: € 99,-

Naam activiteit:  Al gestopt met roken, drinken, relatie verslaafd, enz. Kijk in de spiegel zie jezelf.

Wees eerlijk met jezelf en neem er de tijd voor deze middag
Emoties die niet mogen stromen vervuilen je lichaam en je geest. Laat zijn wat er is en durf in je eigen spiegel te kijken. Nu is de tijd om onszelf te reinigen, oude pijnen en verdriet, frustraties los. Je bewust worden van je oude patronen. Vaak gekoppel aan onbewust oud verleden. Nog een sigaretje of drankje, eten,  ja, maar straks  dan ............. Je mag nu een besluit nemen om tot werkelijke verandering in je leven te komen. Word je bewust van je ademhaling. Wat adem je in? Adem nu de nieuwe spirit in en ga het leven vieren. Niet morgen maar NU.
Datum: zie agenda
Tijd: 14.00-17.00 uur
Prijs: € 49,- incl. koffie/thee