Aanmelden nieuwsbrief

Praktijk Janny Pronk
Op Hodenpijl
Zolderetage van de Pastorie
Rijksstraatweg 22
2636 AX Schipluiden
Mobiel: 06-50 21 53 96
Email: info@jannypronk.nl


Routebeschrijving

Komende vanuit Rotterdam via A13:
Neem de richting Den Haag. Afslag 10 - Delft-Zuid. Volg borden Schipluiden (provinciale weg N470). Aan het eind van deze weg gaat u de A4 op en neemt u meteen de eerstvolgende afslag (afslag 13 - Schipluiden). Borden Schipluiden volgen; eerst Woudseweg, na 100 m linksaf bij de stoplichten (Klaas Engelbrechtsweg). Op rotonde 2e afslag nemen. Na ca. 500 m ziet u ons aan uw rechterhand.

Komende vanuit de richting Den Haag:
Neem de A4 richting Hoek van Holland . Afslag 13 - Schipluiden. Volg borden Schipluiden en op de rotonde 3e afslag nemen. Na ca. 500 m ziet u ons aan de rechterhand.

Routebeschrijving met de fiets of te voet:
Vanuit Delft of Den Hoorn:
Ga in Delft via de Buitenwatersloot naar Den Hoorn (het water heeft u aan uw linkerhand). Steek in Den Hoorn de vaart over en neem de Tramkade (met de vaart aan uw rechterhand). Als u het viaduct over de A4 ben gepasseerd ziet u een fiets/loopbrug over het water naar Op Hodenpijl.

Openbaar vervoer:
Bus 38 (rijdt tussen station Delft Centraal en station Maassluis West) en stopt voor onze deur (halte Hodenpijl)! Kijk op www.connexxion.nl voor de tijden.

Parkeren Op Hodenpijl (tijdens activiteiten)
Door de enorme toestroom van onze gasten Op Hodenpijl en de beperkte parkeergelegenheid direct op het terrein, hebben wij een goede oplossing gevonden! U wordt door onze parkeerwachten doorgestuurd naar de overzijde van Op Hodenpijl. Waar in de graskanten van de Tramkade geparkeerd kan worden.

Wij verzoeken u nadrukkelijk om niet in de graskanten, bij buren of langs de Rijksstraatweg (de provincialeweg) te parkeren.