Reizen en weekenden

Hieronder vindt u een overzicht van de reizen en weekenden die Janny Pronk organiseerd. Op de pagina artikelen vindt u fotoverslagen van de vorige reizen. 

8-Daagse reis naar La Vie Tara
Datum: in overweging
Durf te leven! Kom terug in je gevoel! Om dat te bereiken heeft therapeute Janny Pronk 13 inzichten verworven die helpen om tot werkelijke verandering van jezelf te komen. Janny organiseert een reis hierover in het prachtige buitenverblijf La Vie Tara in het groene hart van de Franse Ardèche.
Prijs: +/- € 975,- inclusief verblijf op basis van volpension, exclusief vervoer. Per reis wordt er gekeken of er interesse is om met elkaar een busje te huren.
Klik hier voor meer informatie over de reis.

8-Daagse Lichtreis naar Egypte
Datum: (in overweging)
Alweer het vijde jaar dat we deze bijzondere lichtreis organiseren, om kennis te maken met het oude Egypte. Een 7-daagse Nijlcruise op een 5*-cruiseschip en we bezichtigen onderweg de oude tempels. Egypte is een land waar veel mogelijkheden zijn om tot verandering te komen. Het is belangrijk om je eigen kracht en energie op peil te krijgen, dit kan door de lichtenergie van Egypte. We gaan genieten van het land, alles wat er te zien en te voelen is.

Voor ieder is er tijd voor persoonlijke begeleiding tijdens de reis. Ieder maakt deze reis op zijn of haar eigen manier.
Prijs: € 1095,-,  inclusief vlucht, 7 dagen Nijlcruise volpension,, transfers en excursies.
Klik hier voor meer informatie over de reis.

Vrouwenweekend
Een weekend speciaal voor vrouwen dat helemaal in het teken staat van genieten in de natuur, onder begeleiding van Janny Pronk Therapie & Coaching. Je slaapt op de boxspring-bedden in de Afrikaanse safaritent met sanitair in de tent.  Bij aankomst op zaterdag krijg je koffie met huisgemaakte taart om kennis te maken met de groep. Na een mooie wandeling staat de welverdiende lunch voor je klaar. Na het middagprogramma kun je zelf je pizza bakken en in de avond staat het vuurritueel op het programma. De zondagochtend wordt gestart met een meditatieles, om daarna aan te schuiven bij de brunch. Zondagmiddag nog een afsluitend middagprogramma en keuze uit een avondmaaltijd van de menukaart Maandag na het ontbijt is het tijd om te vertrekken.

Data en tijd: zie agenda
Kosten: € 265,- inclusief begeleiding. Een privé-buitenkamer kost bijvoorbeeld voor de pipowagen € 100,- extra.
Aanmelden: stuur een mailtje naar info@jannypronk.nl
Inclusief: 2 overnachtingen op opgemaakte boxspring-bedden in de Afrikaanse Safaritent met 2 douches, toilet en 2 wastafels in de tent. Ontvangst op zaterdag met koffie/thee en huisgemaakte appeltaart met slagroom. Lunchbroodje met 1 drankje naar keuze. Pizza, salade en 2 drankjes naar keuze. Uitgebreide brunch op zondag. Keuze uit de avondmaaltijden van de kaart en 2 drankjes naar keuze. Ontbijt.

Ouder- en kindweekend
Een weekend speciaal voor gezinnen dat helemaal in het teken staat van genieten in de natuur, onder begeleiding van Janny Pronk Therapie & Coaching. Je slaapt in een van de bijzondere buitenkamers van De Vreemde Vogel, zoals een vliegtuig, groot vogelhuis of giga-struisvogel. Bij aankomst op vrijdagmiddag krijg je koffie met huisgemaakte taart om kennis te maken met de groep. In de avond kun je zelf je pizza bakken. Na het ontbijt op zaterdag ga je een speurtocht maken en staat de welverdiende lunch voor je klaar. In de middag ga je actief aan de slag in de knutselschuur. Voor het avondeten wordt en een maaltijd bereid op het vuur.  en in de avond staat het vuurritueel op het programma, uiteraard met marsmellows. De zondagochtend wordt gestart met een meditatieles voor de volwassenen en een knutselochtend voor de kinderen, om daarna aan te schuiven bij de brunch. Zondagmiddag nog een afsluitend middagprogramma en keuze uit een avondmaaltijd van de menukaart. Maandag na het ontbijt is het tijd om te vertrekken.

Data: zie agenda
Kosten: € 175,- eten/drinken exclusief overnachtingen (afhankelijk van de gekozen Buitenkamer). Overnachten in een vogelhuisje met 4 personen is bijvoorbeeld € 275,- extra voor 4 personen voor het weekend.
Aanmelden: Zo snel mogelijk, zodat je kan kiezen in welk huisje je overnacht. Stuur een mailtje naar info@devreemdevogel.nl
Inclusief:
- Vrijdag: Zelf je pizza bakken en 2 drankjes naar keuze en een waterijsje toe.
- Zaterdag: Lunchbroodje met 1 drankje naar keuze, BBQ en 2 drankjes naar keuze.
- Zondag: Uitgebreide brunch met koffie/thee/sap